Over de camping

Open van 1 april tot 1 oktober

Huisje en hutten zijn ook per nacht te huur
Gratis gebruik overdekte groepsruimte met keuken
Gratis WIFI
Honden welkom
17 ruime (autovrije) kampeerplaatsen
36 bedden in strandhuisje en 5 hutten
Verharde camperplaatsen

Chemisch toilet stortplaats

Kano- en fluisterboot verhuur
Speeltuin, survivalbaan, speelgoed, hutten bouwen
Kampvuurplaats (hout verkrijgbaar)
Magma Tuinhaard met hout, BBQ of pizza bakaccessoires
Was– en droogmachine
Zelfschenkerij
Gratis parkeerplaats

Bekijk onze film voor een eerste indruk van de camping en de omgeving:

 

 

Kleine camping in Nederland

Houdt u van kleine campings? Op ons door bomen omzoomde terrein (1 ha.) in het uiterste Noorden van Nederland geniet u van rust en ruimte. Ook uw hond is welkom op onze gezellige kleine camping!

Wij zijn aangesloten bij Stichting De Groene Koepel / Trekkershutten.nl en een van de geselecteerde betere kleine campings van de ANWB in Europa:

 

 

Kamperen, hutten & huisje

Kies uit één van de 17 zeer ruime kampeerplaatsen. Of voor één van de 6 bijzondere hutten en huisjes. Op het campingterrein zijn in de hutten en huisjes samen 36 bedden beschikbaar! Overnacht eens nostalgisch in een echte bedstee, slaap met z’n veertienen tegelijk in het Trekkershuis of met z’n achten in de Blokhut. Het knusse kampeervat in de ronde vorm van een biervat heeft plek voor twee.

Liefst een eigen badkamer? Kies dan voor het strandhuisje.

 

Groepsruimte 

 

 

In de overdekte gezellige groepsruimte, het Camphuis, staan alle kookfaciliteiten en servies gratis tot uw beschikking (magnetron, oven, koelkast, gasfornuis, waterkoker, koffiezetapparaat). Ook vindt u hier boeken, tijdschriften, informatiefolders en een piano.

 

Plattegrond van het terrein:

 

 

 

Magma tuinhaard 

Huur eens de Magma tuinhaard, voor een aangename sfeer en optimale warmte. 

huur een magma

 

 

Speeltuin, survivalbaan, boten en mountainbikes te huur


Kinderen spelen veilig in de centraal gelegen speeltuin of het speelhutje. Er is hout, een timmerkist en genoeg ruimte om zelf hutten te bouwen. Trampolines, skelters en ander speelgoed, alles is vrij te gebruiken. Voor de echte sportievelingen is er een survivalbaan! Kano’s, kajaks, en een stoere fluisterboot  zijn op de camping te huur. 

 

Sanitair

Op het terrein zijn vijf heerlijk warme douches, vijf toiletten, wastafels met warm en koud water, een stortplaats voor chemisch toilet. Alles eenvoudig en dagelijks gereinigd.

 

Camperplaatsen en parkeerplaatsen

Een verharde kampeerstrook is vooral tijdens regenachtige periodes dé oplossing voor uw camper of caravan. Auto’s parkeren op de speciale parkeerplaats. Zo blijft het veld extra veilig voor kinderen. 

 

Zelfschenkerij en winkeltje

Bij de entree vindt u onze zelfschenkerij. Dagelijks geopend voor een drankje, koek of ijs. Het winkeltje in de receptie biedt u onder meer streekproducten uit Groningen. Ook in cadeauverpakking, of stel zelf een pakket samen.

 

Kaasbus

Elke woensdagmorgen rond 11 uur rijdt de kaasbus van Menno en Hester het terrein op met een grote keuze aan lekkere kaassoorten.