Over de camping

 Open van 1 april tot 1 oktober

  • GEEN toeristenbelasting
  • Huisje en hutten ook per nacht te huur
  • Gratis gebruik overdekte groepsruimte met keuken
  • Gratis WIFI
  • Honden welkom

Kanoverhuur
17 ruime (autovrije) kampeerplaatsen
36 bedden in huisjes en hutten
Strandhuisje, trekkershut, trekkershuis, kampeervat, blokstee, blokhut
Groepsruimte met keuken
Verharde camperstrook
Schoon sanitair, chemisch toilet
Speeltuin, survivalbaan, speelgoed, hutten bouwen
Vuurplaats

Was– en droogmachine
Zelfschenkerij
Streekproducten

Speciale parkeerplaats
Vlindertuin
Kaasbus

 

Bekijk onze film voor een eerste indruk van de camping en de omgeving:

 

Kleine camping in Nederland

Houdt u van kleine campings? Op onze door bomen omzoomde kleine camping (1 ha.) in het uiterste Noorden van Nederland geniet u van rust en ruimte.

 

 

Zelfschenkerij en winkeltje

Bij de entree vindt u onze zelfschenkerij. Dagelijks geopend voor een drankje, koek of ijs. Het winkeltje biedt u onder meer streekproducten uit Groningen.

 

 

Kamperen, hutten & huisje

Kies uit één van de 17 ruime kampeerplaatsen. Of voor één van de 6 bijzondere hutten en huisjes. Op het campingterrein zijn in de hutten en huisjes samen 36 bedden beschikbaar!Overnacht eens nostalgisch in een echte bedstee, slaap met z’n veertienen tegelijk in het Trekkershuis of met z’n achten in de Blokhut. Het knusse kampeervat in de ronde vorm van een wijnvat heeft plek voor twee. Liefst een eigen badkamer? Kies dan voor het strandhuisje.

 

 

Groepsruimte, kampvuur, speeltuin, survivalbaan

In de overdekte gezellige groepsruimte, het Camphuis, staan alle kookfaciliteiten en servies gratis tot uw beschikking. Barbecuen of een kampvuur maken op de vuurplaats? Het mag allemaal. Kinderen spelen veilig in de centraal gelegen speeltuin of het speelhutje. Er is hout, een timmerkist en genoeg ruimte om zelf hutten te bouwen. Trampolines, skelters en ander speelgoed, alles is vrij te gebruiken. Voor de echte sportievelingen is er een survivalbaan!

 

 

Sanitair

Op het terrein zijn vijf heerlijk warme douches, vijf toiletten, wastafels met warm en koud water, een stortplaats voor chemisch toilet. Alles eenvoudig en dagelijks gereinigd.

 

 

Camperplaatsen en parkeerplaatsen

Een verharde kampeerstrook is vooral tijdens regenachtige periodes dé oplossing voor uw camper of caravan. Auto’s parkeren op de speciale parkeerplaats.
Zo blijft het veld extra veilig voor kinderen. Ook uw hond is welkom op onze gezellige kleine camping!

 

Vlindertuin

In samenwerking met de Groene Koepel en De Vlinderstichting hebben wij een kleine vlindertuin aangelegd op het campingterrein. Hierdoor wordt het nectaraanbod voor vlinders sterk verbeterd en kunnen de vlinders voedsel, warmte en beschutting vinden.

 

Kaasbus

 

Elke woensdagmorgen rond 11 uur rijdt de kaasbus van Menno en Hester het terrein op met een grote keuze aan (niet alleen..) kazen.