Huisjes & Hutjes

Huisje en hutten zijn ook per nacht te huur!

Trekkershut:
Deze hut met een schuin dak biedt ruimte aan 4 personen.
In de trekkershut vindt u: 2 stapelbedden, dekbedden en kussens, eettafel met stoelen, kooktoestel, servies en pannen. Kleine veranda en picknicktafel buiten. Met koelkist.

 

Trekkershuis:
Een groot en gezellig groepsverblijf met maar liefst 14 slaapplaatsen verdeeld over stapelbedden. Met eettafel, krukjes en banken, grote koelkast, keukenblok met servies en kooktoestel, kussens.
Picknicktafels voor de deur en mooi uitzicht over het campingterrein.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Strandhuisje:
Dit knusse houten strandhuisje met vintage uitstraling beschikt over 2 kleine slaapkamers. Het is geschikt voor 4 personen en o.a. voorzien van een eenvoudige badkamer met douche en toilet, een ingerichte keuken, koelkast, gasfornuis, dekbedden, kussens en een kachel. Met buiten een picknicktafel.

 

 

 

 

 

 

 

Op de foto: blokstee rechts, blokhut links. Beide riante blokhutten (5×5 m2) zijn ingericht met een eettafel en stoelen en een keukenblok met servies, kooktoestel.
Zittend op de veranda buitenom geniet u van het prachtige landelijke uitzicht. Grote picknicktafels voor de deur. Deze twee hutten behoren bij de Stichting Trekkershutten/ Groene Koepel en voldoen aan de door de  STN / Groene Koepel gestelde eisen.

 

 

 

 

Blokstee:
(Her-)ontdek het ouderwets gezellige slapen in een echte bedstee! In onze blokstee kunt u met 4 personen overnachten in 2 ruime bedsteden. Met dekbedden en kussens. En koelkist.

 

 

Blokhut:
Deze ruime hut heeft zelfs plaats voor 8 personen: er zijn 3 stapelbedden en 2 losse bedden, voorzien van dekbedden en kussens. Met koelkast.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kampeervat:
Overnachten in een ronde ton met een dak erop, voor 2 personen. Buiten staat een picknicktafel.

De zit-/slaapbanken zijn comfortabel, u kunt zelf koken en buiten eten. Dekbedden en kussens zijn aanwezig. Een bijzonder sfeervolle overnachtingsmogelijkheid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Groepsuitje?

Interesse in onze faciliteiten voor groepen? lees meer