Hutten & huisje op een rij

Strandhuisje en hutten zijn ook per nacht te huur!

Vijf unieke trekkershutten en blokhutten, van 2 tot 14 gasten, en een knus 4 persoons strandhuisje. Sfeervol bij elkaar op eenzelfde veld. In totaal zijn er 36 slaapplaatsen. Een aanrader als u met een groep komt en liefst ook nog wat priv├ęterrein hebt. In de buurt van de hutten kunt u bovendien gemakkelijk kamperen.

 

 


In ons zeer ruime en vrijstaande vakantiehuis Koetshuis-Fraamklap iets buiten het mooie dorp Middelstum kunnen wij acht gasten welkom heten (Zie Vakantiehuis)

 

Strandhuisje:
Dit knusse houten strandhuisje met vintage uitstraling beschikt over 2 kleine slaapkamers. Het is geschikt voor 4 personen en o.a. voorzien van een eenvoudige badkamer met douche en toilet, een ingerichte keuken, koelkast, gasfornuis, dekbedden, kussens en een los verwarmingselement. Met buiten een picknicktafel.

 

Trekkershut:
Deze hut met een schuin dak biedt ruimte aan 4 personen.
In de trekkershut vindt u: 2 stapelbedden, dekbedden en kussens, eettafel met stoelen, kooktoestel, servies en pannen. Kleine veranda en picknicktafel buiten. Met koelkist.

 

Kampeervat:
Overnachten in een ronde ton met een dak erop, voor 2 personen. Buiten staat een picknicktafel.

De zit-/slaapbanken zijn comfortabel, u kunt zelf koken en buiten eten. Dekbedden en kussens zijn aanwezig. Een bijzonder sfeervolle overnachtingsmogelijkheid.

 

Blokhut:
Deze ruime hut heeft zelfs plaats voor 8 personen: er zijn 3 stapelbedden en 2 losse bedden, voorzien van dekbedden en kussens. Met koelkast.

 

Blokstee:
(Her)ontdek het ouderwets gezellige slapen in een echte bedstee! In onze blokstee kunt u met 4 personen overnachten in 2 ruime bedsteden. Met dekbedden en kussens. En koelkist.

 

 

 

 

 

Blokstee en blokhut:  Beide riante blokhutten (5×5 m2) zijn ingericht met een eettafel en stoelen en een keukenblok met servies, kooktoestel.
Zittend op de veranda buitenom geniet u van het prachtige landelijke uitzicht. Grote picknicktafels voor de deur. Deze twee hutten behoren bij de Stichting Trekkershutten/ Groene Koepel en voldoen aan de door de  STN / Groene Koepel gestelde eisen.

 

Trekkershuis:
Een groot en gezellig groepsverblijf met maar liefst 14 slaapplaatsen verdeeld over stapelbedden. Met eettafel, krukjes en banken, grote koelkast, keukenblok met servies en kooktoestel, kussens.
Picknicktafels voor de deur en mooi uitzicht over het campingterrein.

 

 

Alle hutten en het strandhuisje zijn naar ons principe zoveel mogelijk gebouwd van hergebruikte materialen en eveneens ingericht met hergebruikte meubels en inventaris (afgezien van matrassen en beddengoed) .

Tegen een kleine extra vergoeding is ook uw hond welkom in de hutten en het strandhuisje. Dit geldt niet voor het vakantiehuis Koetshuis – Fraamklap in Middelstum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Groepsuitje?

Interesse in onze faciliteiten voor groepen? lees meer