Strandhuisje

Dit knusse houten strandhuisje beschikt over twee kleine aparte slaapkamers .
Het is geschikt voor vier personen en is onder meer voorzien van een eenvoudige badkamer met douche en toilet, een ingerichte keuken, koelkast, gasfornuis, een tafel met vier stoelen en een verwarmingselement. Met buitentafel. In de middag en avond zit je heerlijk in het zonnetje.

 

 

 

Het strandhuisje komt oorspronkelijk van het eiland Terschelling. Het is klein maar beslist gezellig, de inrichting is eenvoudig, niet luxe. Het huisje heeft – speciaal voor de liefhebbers- een vintage uitstraling: veel hout, de vloer is een beetje scheef.. Naar ons principe is het zoveel mogelijk ingericht met hergebruikte materialen.

 

Eén slaapkamer heeft een tweepersoons bed (140 x 200 cm) met de sfeer van een knusse bedstee. In de andere slaapkamer staat een stapelbed. In beide slaapkamers zijn eenpersoons dekbedden en kussens aanwezig.

 

Gasten kunnen gebruik maken van alle voorzieningen in het huisje en ook op het terrein van onze kleine camping: speeltuin, speelgoed, vuurplaats, kano/ bootverhuur, het Camphuis: de groepsruimte, met folders, tijdschriften, boeken, extra kookgelegenheid (oven, magnetron).

 

Het huisje is per nacht te huur.

Kosten 2020:   € 67,00 per nacht.

(Toeristenbelasting gemeente Het Hogeland: € 1,50 p.p.p.n)

Graag zelf linnengoed en handdoeken meenemen. Hier huren mag ook, in overleg.
Een linnenpakket met lakens en handdoeken kost: € 10,00 p.p.

 

Liever niet zelf schoonmaken bij vertrek? Dat kan, tegen een vergoeding van € 20,00 (graag van tevoren aanvragen).

 

Strandhuisje deels zijgezicht

Groepsuitje?

Interesse in onze faciliteiten voor groepen? lees meer