Over het vakantiehuis

 

Vakantiehuis Het Koetshuis- Fraamklaphet hele jaar te huur.

 

Een bijzonder en sfeervol vakantiehuis in een prachtig stukje Nederland, echt een authentieke plek midden op het Hoogeland van Groningen.  Fraamklap ligt tussen de pittoreske dorpen Onderdendam en Middelstum in. Het is maar 15 minuten autorijden van hartje Groningen stad, 30 minuten van Lauwersoog, waar vandaan de boot naar Schiermonnikoog vaart, 15 minuten van de Eemshaven waar de boot naar Borkum vertrekt, en 20 minuten van de stad Delfzijl. Slechts op 9 kilometer vanaf Camp Zuiderhorn.

 

 

De ruime en hoge woonkamer met heerlijke houtkachel (naast de centrale verwarming in het hele huis) biedt ruimte aan groepen tot en met
(maximaal) 10 personen **.
De bedden zijn verdeeld over 4 slaapkamers, waarvan één op de begane grond (met twee extra lange boxsprings), naast de badkamer.
Als vakantiewoning is het huis daarom ook zeer geschikt voor mindervaliden.

 

 

Fraamklap dankt haar naam aan de borg Fraam, die even verderop richting Middelstum gesitueerd was, en aan de ophaalbrug over het Boterdiep.
Vroeger verbleven voorbijgangers (schippers, veehandelaren, reizigers) met hun gasten en eventuele vee meestal een tijdje op en rondom Fraamklap.

Geniet van een aangenaam verrassend verblijf in deze rustige vakantiewoning en het prachtige Groningen!

 

 

** Gezien de ligging van het huis in een rustige buurt verwelkomen we graag gasten die een rustig verblijf kunnen garanderen.  

 

 

Meer informatie  www.koetshuis-fraamklap.nl

 

 

 

 

 

 

 

Groepsuitje?

Interesse in onze faciliteiten voor groepen? lees meer